Over Van Lubek Bestratingen

Waarom Lubek?

Ruim 48 jaar actief in sierbestrating

Bestratingsbedrijf H. Van Lubek is al vanaf 1973 actief in sierbestrating, herstrating en alle aanverwante activiteiten. Vanuit Steenwijk werken wij in de wijde omtrek aan diverse mooie projecten. Wij zijn een traditioneel en ervaren bestratingsbedrijf en kiezen daarom ook voor een werkwijze die daarbij past.

Wij zijn stratenmakers die weten hoe uw bestrating het best tot zijn recht komt. Of het nu gaat om een bestrating voor zwaar transport of voor de complete bestrating in uw tuin, bij van Lubek bent u aan het juiste adres. Bij ons staan service en vakmanschap voorop.

Iedere steen krijgt aandacht

Wij geloven nog in de ouderwetse manier van straten, iedere steen heeft daarbij onze aandacht. Vanuit de ambachtelijke gedachte moet iedere steen apart gelegd worden om de kwaliteit van ons straatwerk te garanderen. Wij nemen geen genoegen met minder.

Totaalpakket

Van bedrijventerrein tot schoolplein, tot in- en oprit, van particuliere siertuin tot herstraten van bestaand straatwerk. Bijna alles is mogelijk, of het nu een klein of groot werk betreft, bij Bestratingsbedrijf H. van Lubek bent u op het juiste adres. Gemeentelijke instellingen, overheidsinstellingen, bedrijven en particulieren mogen wij tot ons klantenbestand rekenen. Wij kunnen voor u het totaalpakket uitvoeren: Straatwerk, rioleringswerk, grondwerk.

Partners

Om de kwaliteit van ons straatwerk te garanderen werken wij uitsluitend met de beste materialen en betrouwbare leveranciers. Wij hebben een ruime keuze aan leveranciers, dit zijn toonaangevende bedrijven.

U bij ons terecht voor exclusieve materialen zoals natuursteen en gebakken bestrating. Wij leveren kwaliteit voor de juiste prijs. Ook hebben wij op ons terrein een ruim assortiment aan bestratingsmaterialen en tuindecoratie op voorraad. Met enige regelmaat vindt u bij ons ook gunstige aanbiedingen van zowel bestratingsmateriaal als accessoires.

Opgericht

Projecten per jaar